submit


Jag har rest mycket runt om i världen, och Kina är min favorit land så långt. Det är den främsta anledningen till att jag kom till Kina för att arbeta. I själva verket, jag har rest mycket i Kina också, och jag är fortfarande upptäcka detta vackra land. Även om jag är på inget sätt en expert på kvinnlig psykologi, eller Kinesiska anor kompetens, är en enkel dude, jag har mina egna erfarenheter om dating Kinesiska flickor. Så, i detta avsnitt ska jag dela mina observationer om dejting i Kina (Kinesiska dating show), och troligen en del andra Asiatiska länder. Kinesiska kvinnor i allmänhet är super feminin, vänlig, omhändertagande och lojala. Dessutom, folk här är väldigt nyfiken på om andra länder och kulturer. Så, om du är en utlänning som, du skulle alltid fästa särskild uppmärksamhet. I själva verket, om du funderar på en långsiktig relation, jag är övertygad om att du kommer inte bli besviken. Tänk på Regel Nummer — respektera lagen om mark är något som du skulle alltid göra — i Kina eller någon annanstans. Om du har någon fråga på Kinesiska anor, känn dig fri att skriva i vårt forum så att andra kan också bidra och lära sig. För regelbundna uppdateringar gilla oss på Facebook eller följ på Twitter

About