submit


Ooh Lava är en vlog om en ung, utgående säga som det är Yorkshire tjej som bor i Kina. Hej. Gott Kinesiskt alla Hjärtans Dag, bara en kul liten casual chit chat om vad dejting är som i Shanghai och Kina för expats och lokalbefolkningen. Kinesiska flickor som utlänningar. I den här videon, jag intervjua min vän som heter Alison från Kina. Vi diskuterar om vad dejting kultur i Kina är. Välkommen tillbaka. vänligen ta inte allt jag sagt i den här videon personligen. denna video är inte menat att såra någon. bara ha kul att prata om mina erfarenheter I. Vad Kinesiska Killar Tänker på Kinesiska Flickor Dating Utlänningar Prenumerera på Kanalen för att vara en del av Woema Familj. Donera Stöd Kanalen på. Varför är Kineser alla att äta dessa Söta Mjuka Bollar? Det måste finnas en anledning. Kom och ta reda på. Det är Kinesiska helgdagar under hela året. Min vän visade mig en artikel som anger varför Kinesiska killar sällan dejta och gifta sig med västerländska tjejer. Jag blev så arg att jag var tvungen att dela det med er killar. Den ursprungliga. Här pratar vi om vad du BEHÖVER veta om tvärkulturella relationer. PRENUMERERA, GILLA och KOMMENTERA för att få de mest underhållande video på vad som finns. Titta här innan anor i Kina. Följ mig på Instagram: SHANGHAI VLOGGARE Dating, låt oss tala om det. Det är en stor sak här i Kina, men ändå. Men jag vet inte. Vad han gör för arbete. Allt du behöver veta om att dejta en Kinesisk kvinna i minuter. VARNING: Detta är generaliseringar. Ett par personliga tips till dejting i Kina. Gillar. Kommentera. Prenumerera Titta På Mina Tidigare Video. Titta på YouTube. De kämpar för och förmåner av dating på ett språk som inte är ditt modersmål. Min erfarenhet i Mittens Rike. Instagram: lexes Kommentar med dig. I denna video kommer jag att berätta om de fem saker som jag göra annorlunda när jag dejtar Kinesiska killar. BÄSTA KINA VPN. kopplade. Den definitiva guiden till att möta en flickvän i Kina hmm. Själ-app kan du matcha med random människor för text eller röst-chat. Det verkade kul, så jag provade den. hitta kärleken i kina med Anor i kina Svart i Kina Bor utomlands och som utlänning i kina utomlands saker ingen TELS DIG OM. Försöker inlägg en gång i veckan. Lägga in mer saker på IG om mitt liv i kina, school vid Harvard, Kinesiska tips och allmänna vlog här om du vill hum IG. Vad är dating som en Svart kvinna i Kina? Detta är en Del av mitt sociala experiment. Gilla, kommentera och prenumerera

About